En Çok Tercih Edilenler: Metal Raflar, Civatalı Raf Üniteleri ve Fiyat Etiketlikleri

Perakende ve depolama alanında ve hemen hemen her alanda kullanılan metal raf ünitelerinin kaleme alındığı blog yazısında; raf etiketlikleri, raf önü siperlikleri, civatalı raf gibi birçok alt baÅŸlığa da deÄŸindik! 
 

En Çok Tercih Edilenler: Metal Raflar, Civatalı Raf Üniteleri ve Fiyat Etiketlikleri

Ürün teÅŸhirinin yapıldığı. Ve özellikle perakende satışın olduÄŸu hemen hemen her alanda kullanılan raflar, müÅŸterilerin aradıkları ürünleri bulmakta ve maÄŸaza atmosferinin saÄŸlanmasında oldukça önem taşımaktadır. Belli bir düzende teÅŸhir edilen ürünler, müÅŸterilerin alışveriÅŸ deneyimini direkt etkilediÄŸi gibi müÅŸterilerin maÄŸaza hakkında da belli bir imaj çizilmesinde etkin bir rol oynamaktadır. 

Düzen ve TeÅŸhir- Market Rafı Ön Teli

Perakende satışın olmazsa olmaz ürün teÅŸhir ekipmanlarından olan raflar, kendi içerisinde düzenleyici materyallere ihtiyaç duyarak etki düzenin çemberi geniÅŸletmektedirler. Raf teÅŸhirinde düzen saÄŸlamaya yardımcı ekipmanlardan biri olan market rafı ön teli, ürünlerin belli bir hizada teÅŸhir edilmesine yardımcı olmaktadır. 

Perakende ve Raf TeÅŸhiri- Çelik Raf- Metal Raf

Kullanım amacına göre taşıma hacmi ve materyal alternatifi olarak birçok farklılıklar gösteren raflara hemen hemen her alanda ihtiyaç duyulmaktadır. 

Büyük hacimli bir depolama alanında ihtiyaç duyulan rafın taşıma hacmi ile hafif bir depolama alanında kullanılacak raf tercihi farklılık göstereceÄŸi gibi raf malzemesi olarak da birçok farklılıktan bahsetmek mümkündür.

Civatalı Raflar 

ArÅŸiv rafı olarak bilinen civatalı rafların tercih yelpazesinin oldukça geniÅŸ olduÄŸunu söylemek bu noktada yanlış bir yorum olmayacaktır. Eczanelerden butiklere ayrıca yaÅŸam alanları içerisinde de ihtiyaç duyulan raflar için de en çok civatalı rafları görmek mümkündür. Civatalı raflar; modüler kurulum özelliÄŸinden ötürü raf, profil ayak civata ve somun parçaları ile satıldığı gibi Eurometall online web sitesinde ünite olarakta satışa sunulmuÅŸtur. Talep edilen depolama alanın büyüklüÄŸü ve depolama alanı geniÅŸletme gibi bir durumda profil ayak ve çelik raflar arttırılarak depolama alanlar geniÅŸletilebilir.

Ä°ncelemek için tıklayın!

Civatalı Raf Üniteleri 4 Raflı

Civatalı Raf Üniteleri 5 Raflı

Metal Duvar ve Orta Raf Üniteleri 

Market rafı olarakta tanımlanan metal raflar; duvar ve orta raf üniteleri olarak iÅŸlevsel fonksiyonuna göre sınıflandırılmıştır. Market raflarının maÄŸaza içi yerleÅŸiminde ve ürünlerin konumlandırılmasında müÅŸterilerin en çok ziyaret ettiÄŸi maÄŸaza noktaları merkeze alınırken, rafların dayanıklılığı ve iÅŸlevselliÄŸi de iÅŸletmeler için oldukça önem arz eden konu baÅŸlıkları içerisindedir.  Eurometall markası ile sektöre sunulan Metal Duvar Üniteleri ve Metal Orta Üniteler de iÅŸletmelerin ürünlerini en efektif ÅŸekilde sergileyebileceÄŸi ve ürünlerini rahatlıkla konumlayabileceÄŸi ÅŸekilde dizayn edilmiÅŸtir. 

Ä°ncelemek için tıklayın!

Metal Raf Üniteleri: 

Metal Çift Yönlü Orta Reyon Ünitesi: 

Market Raf Etiketlikleri- Plastik Raf EtiketliÄŸi 

MüÅŸterilerin maÄŸaza içinde geçirdikleri vakit içerisinde belki de en çok temas kurdukları market ekipmanlarından biri de raf etiketlikleridir. Ürün ve fiyat bilgilerinin yer aldığı raf etiketliklerinin iÅŸletme içerisinde konumlandırılmasına yardımcı fiyat etiketlikleri; yapışkanlı raf etiketlikleri, plastik raf etiketlikleri, ahÅŸap raf etiketlikleri ve cam raf etiketlikleri ÅŸeklinde kategorilendirilebilir. Raf üzerinde konumlandırılan ürünlerin fiyat ve ürün bilgilerinin sergilenmesinde oldukça iÅŸlevsel bir ürün olan fiyat etiketlikleri, rafların malzemesine ve sergilenen ürünlerin çeÅŸitliliÄŸine göre farklılık göstermektedir. 

Ä°ncelemek için tıklayın!
Raf Etiketlikleri

Civatalı Raf Fiyatları 

Civatalı raf fiyatları, kullanıcıların ihtiyaç duydukları depolama alanı ve ünitenin boyutlandırılmasına göre farklılık göstermektedir. Civatalı raf ünitelerini geniÅŸletmek isteyen kullanıcılar, mevcut ünitelerin ölçü bilgilerine göre profil ayak ve raf adetlerini arttırarak istedikleri depolama alanlarını oluÅŸturabilmektedirler.

Ä°ncelemek için tıklayın!

Civatalı Raf:

Profil Ayak: 

Cıvata:

Somun:

Raf Önü Siperlik Fiyatları 

Raf önü siperlik olarak da tanımlanan raf düzen ekipmanları, sektörde metal ve plastik olarak satışa sunulmaktadır. Market rafı ön teli veya raf önü siperlikler; ölçü ve materyal cinsine göre fiyatlandırması deÄŸiÅŸmektedir. 

Ä°ncelemek için tıklayın!

Raf Önü Siperlik