Hangi Plastik Kasayı Tercih Etmeli

Bu yazımızda, perakende ürün satışında ve taşıma ekipmanları arasında vazgeçilmez ekipmanlarından biri olan plastik kasalara, ve iÅŸletmelerdeki farklı kullanım alanlarına kısaca deÄŸineceÄŸiz. Sizin için, Eurometall kataloÄŸundan iÅŸinize yarayabilecek plastik kasa modelleri ve iÅŸletmelerdeki kullanım alanlarını derledik!

Plastik kasalar; endüstriyel et tesislerinden süpermarketlere, manav dükkanlarından perakende satış yapan maÄŸazaların depolarına kadar, pek çok iÅŸletmenin en sık tercih ettiÄŸi ekipmanlar arasında yer almaktadır. Daha çok pratik bir kullanıma olanak saÄŸlayan tasarımları ve dayanıklı yapıları ile ön plana çıkan bu ürünler, farklı iÅŸletmelerde birden fazla farklı amaç için kullanılabilir.

Plastik Kasa Kullanım Alanları; 

En DoÄŸru MaÄŸaza Ä°çi Ürün TeÅŸhiri ve Lojistik Ekipmanı: Plastik Kasalar

Ürünlerin plastik kasalarda bir arada teÅŸhir edilmesi, raflarda kategori dağılımını doÄŸru kurgulamanın ve aynı zamanda düzenli raf yerleÅŸimini saÄŸlamanın en doÄŸru yöntemidir. Kolay temizlenme imkanı bulunan ve hijyenik ürün teÅŸhiri için -özellikle de gıda ürünlerinde- birebir olan plastik kasalar; et ve balıkların, unlu mamullerin, çiçek ve benzeri ürünlerin müÅŸterilere olabildiÄŸince pratik bir ÅŸekilde ulaÅŸtırılmaları için son derece uygundur.

Bu özellikleri ile, plastik kasa modelleri; manav, market, yapı market gibi farklı tarz pek çok iÅŸletmenin ürün teÅŸhirinde öncelikli tercihleri arasındadır. MaÄŸaza içi ürün teÅŸhirinde veya taze gıda olan meyve sebzelerin, et ürünlerinin tesis içi lojistik süreçlerinde de tercih edilen plastik delikli kasalar, iÅŸletmelerin kullanım yöntemlerine göre ebatlandırılmıştır. 

 

Plastik Meyve Kasa Fiyatları / Delikli Plastik Kasa Fiyatları

Meyve ve sebze için plastik kasa olarak; zeytin plastik kasası, incir kurutma kasası, ÅŸeftali kasası, plastik çiçek kasası, plastik portakal kasası, plastik elma kasası, plastik armut kasası gibi birçok ürünün teÅŸhir ve taşımacılığında kullanılan delikli plastik kasa fiyatları, ebatlarına göre fiyat deÄŸiÅŸkenliÄŸi göstermektedir. Kullanım alanlarına göre farklı nitelikteki plastik kasalar Eurometall Plastik Kasalar kategorisinde avantajlı fiyatlar ile sunulmaktadır. 

Tüm plastik kasalar ve fiyatları

 

Manav ve Marketlerde Daha Çok Tercih Edilen Plastik Meyve-Sebze Kasaları Hangi Ürünlerin TeÅŸhir ve Taşımacılığında Tercih Ediliyor?

Plastik kasaları farklı malzeme ve ürünlere fayda saÄŸlayacak ÅŸekilde kullanabilirsiniz.

Sebze meyve taşıma ve teÅŸhiri amaçlı.

Zeytin toplanması ve taşımacılığına zeytin kasası olarak, incir kurutma mevsiminde incir kurutma kasaları olarak diÄŸer narenciyelerinde toplanma ve lojistik süreçlerinde narenciye kasası, elma kasası olarak ve pazarlarda kullanım saÄŸlanması üzerinde de plastik hal kasası yada plastik pazar kasası olarak tedarik ediliyor. Delikli plastik kasa meyve sebzelerin kolayca taşınması için en doÄŸru ekipmandır. 

Ekmek taşıma ve teÅŸhiri amaçlı.

Fırınlarda da piÅŸirilen ekmeklerin bir arada kolayca taşınması için en çok tercih edilen ürünlerin başında plastik ekmek kasası gelmektedir. Yüksek sirkülasyona sahip plastik ekmek kasaları taşıma iÅŸlemleri için renk ve model tercihleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Et taşıma ve teÅŸhiri amaçlı.

Endüstriyel et iÅŸleme tesislerinden kasaplara kadar bir çok iÅŸletme alanında, etlerin saÄŸlıklı ve düzenli taşınması tüketici saÄŸlığı açısından önem arz etmektedir.  Özellikle marketlerin soÄŸuk et reyonlarında satışın saÄŸlanması  ve et iÅŸleme tesislerinde transfer iÅŸlemleri için, et taşıma kutusu olarak da bilinen plastik et taşıma kasası tercih ediliyor. Son derece hijyenik temizlenebilme imkanına sahip olan plastik taşıma kasalarını, HACCP ve helal gıda üretimi sertifikaları edinmek isteyen et iÅŸletmelerinin önem ile tercih ettiÄŸi ekipman olarak, öncelikli olarak tavsiye etmekteyiz. Taşıma amaçlı kasalarda kullanılan plastik ham madde tipi; plastik kasa üreticileri iÅŸletmelerin resmi mevzuatları güncel olarak takip etmesinin vermiÅŸ olduÄŸu güven sayesinde, süreçlerinde detaylı hijyen talebinde bulunan iÅŸletmeler için soru iÅŸaretlerini ortadan kaldırmaktadır.

Plastik et taşıma arabası içerisine sığabilecek ölçüde olan ve aynı zamanda da plastik paletler üzerine de rahatça yan yana ve üst üste istiflenmesine imkan saÄŸlayan ürünlerimiz, aynı zamanda maÄŸazalarına  ÅŸarküteri, et ve sebze meyve ürünleri tedarik eden iÅŸletmeler için en pratik araç olarak vurgulanmaktadır. 

 

Önerilen Ürün:

Plastik Delikli Kasa

Plastik Meyve Taşıma Kasası

Plastik Et Taşıma Kasası

 

2- Depolarda Ürün Saklamak için.

Depo bölümlerindeki ürünlerin pratik ve düzenli bir biçimde bir arada tutulmasını ve çalışanların aradıkları malzemelere kolayca ulaÅŸmasını kolaylaÅŸtırdıkları için, plastik kasalar depolama iÅŸlemlerinde de sık tercih edilen ekipmanlardır. Özellikle de daha güvenli depolamayı mümkün kılan kapaklı plastik kasa modelleri ya da alandan tasarruf saÄŸlayan üst üste istifleme özellikli tasarımlar bu tip iÅŸlemler için idealdir. SoÄŸuk depolarda sebze meyve, et ve gıda ürünlerine, taze donuk ÅŸekilde muhafaza sürecinde düzenli depolama saÄŸlaması için de kullanılır.   

Depolama ve lojistik süreçlerinde kapaklı plastik kasaların taşınacak veya muhafaz edilecek ürünlerin daha korunaklı bir ÅŸekiilde konumlandırılmasından daha çok 40x60 kapaklı plasitk kasalar tercih edilmektedir. Lojistik süreçlerinin çok daha efektif saÄŸlanmasının ötürü tercih edilen tekerlekli plastik kasa da depolama ve lojistik süreçlerinde sıklıkla tercih edilen kasa alternatifleri içersinde yer almaktadır. 

Depolama ve lojistik süreçlerinde kapaklı plastik kasaların taşınacak veya muhafaza edilecek ürünlerin daha korunaklı bir ÅŸekilde konumlandırılmasından daha çok, 40 60 kapaklı plastik kasalar tercih edilmektedir. Ürün lojistik ve iç transfer süreçlerinin çok daha efektif saÄŸlanması için tercih edilmesi gereken tekerlekli plastik kasalar, depolama ve lojistik süreçlerinde sıklıkla tercih edilen kasa alternatifleri içerisinde yer almaktadır.  

 

Önerilen Ürün:

40x60 Plastik Kasa Fiyatları

Tekerlekli Plastik Kasa Fiyatları

 

3- MaÄŸaza Ä°çi Ürün Taşıma ve Depo Bölümünde Malzeme Transferi için.

Kaliteli malzemeleri ve saÄŸlam yapıları ile uzun süreli kullanıma uygun olarak tasarlanan plastik kasalar, maÄŸaza çalışanlarının pek çok malzemeyi topluca rahat ve güvenli bir ÅŸekilde taşımasını kolaylaÅŸtıran ürünlerdir. Depodan maÄŸazaya ürün transferi ya da depo içi ürün taşıma iÅŸlemleri için yararlanılabilecek olan plastik taşıma kasaları, özellikle de hipermarket tarzı iÅŸletmelerde kullanım için uygundur. 

Depolarda; stokta bulundurma, el aletleri ve hırdavat muhafaza etme ve bu tip ürünlerin depolar arasında taşınmaları için en çok tercih edilen ürünler olarak avadanlıklar ve plastik kasalar Eurometall plastik kasalar kategorisinde iÅŸletmeniz için sunuluyor. 

 

Sizde, bu eÅŸyaları depoma götürme imkanım yok diyorsanız, Eurometall plastik kasa modellerini incelemenizi ÅŸiddetle öneriyoruz. 

 

Önerilen Ürün: Plastik Taşıma Kasası - Sanayi Tipi Kasalar 

 

4- Plastik kasalar için en doÄŸru aksesuar. 

Ürün izlenebilirliÄŸinin yapıldığı kasalarda; hal ürünleri künye etiketi ve et ürünleri taşıma belgesi etiketi olarak basılan yapışkan etiketler sürekli tak çıkar iÅŸlemi yapıldığı zaman karışıklık çıkartmaktadır. Ancak bu problemin çözümü elbette yine Eurometall'de.

Tekrar kullanıma uygun, konteyner, kasa, kutu gibi tüm lojistik ekipmanlarınızda kullanabileceÄŸiniz Placard A4 etiketlik taşıma kasası etiketlik aparatı, plastik taşıma kasalarınızda uzun ömürlü koruma ve kullanım saÄŸlar. Artık GS1 ürün izlenebilirliÄŸi saÄŸladığınız kasalarda ve hal sebze meyve transfer sandıklarınızda kullandığınız yapışkan etiketler için plastik kasalarınızda sürdürülebilir bir alan var.

Plastik, metal, ahÅŸap gibi çeÅŸitli yüzeylerde kullanılma özelliÄŸine sahip ürünümüz barkod karışıklığını önleme konusunda uzmandır. Fırsat bu fırsat, bütün taşıma kasalarınıza kurumsal imajınızı yansıtın.

 

Önerilen Ürün: Placard Sihirli Etiketlik GM Kalite A4

 

Tüm sanayi guruplarına hitap eden endüstriyel plastik kasalar, önü açık plastik kasalar vb. kasa çeÅŸitleri Eurometall güvencesi ile sunulmaktadır. Fabrikalardan tamir ve bakım atölyelerine kadar her ihtiyaca yönelik plastik kasa çeÅŸitlerimizi www.eurometall.com.tr e-ticaret sitemizden inceleyebilirsiniz. 

Eurometall, #HerÄ°ÅŸYerindeBirEurometallVar sloganı ile tüm iÅŸletmeler için en çok tercih edilen ekipmanları en uygun fiyatlar ve dönemsel kampanyaları ile sunmaktadır. Sizde, pratik çözümleri iÅŸletmenize ulaÅŸtıran Eurometall fırsatlarını kaçırmak istemiyorsanız, bültenimize abone olup, sosyal medya hesaplarından yaptığımız duyuruları takip edebilirsiniz.

Bu yazımızdan hareketle siz de iÅŸletmenizin baÄŸlı bulunduÄŸu sektöre ve çalışma modellerinize göre plastik taşıma kasaları ekipmanı modelleri arasından tercihlerinizi yapabilirsiniz.