Hangi TeÅŸhir Sepetini Tercih Etmeli

Perakende satış sektöründe kullanılan bazı özel ekipmanlar, gerek indirimli ürünlerin gerekse ön plana çıkarılmak istenilen ürünlerin daha efektif bir ÅŸekilde teÅŸhir edilmesini ve satışlarının arttırılmasını mümkün kılarak müÅŸterilerin ilgisini bu ürünlere daha kolay çekecek çözümler sunar.

ÇoÄŸunlukla el sepetleri ve market arabalarıyla alışveriÅŸ yapan müÅŸteriler için marketlerin rahat hareket edebilecekleri ve aradıkları ürünlere kolay ulaÅŸabilecekleri alanlar olması gerekir. Özel reyon tasarımlar için ihtiyaç duyulan promosyon ürün standları, bu beklentiye uygun fiyatlı etiket ve ilgi çeken bir ürün sunumu ile karşılık verilmesini saÄŸlayan maÄŸaza ekipmanlarıdır. 

Sıcak satış yapan maÄŸazalarda ürün sunumunu yüksek oranda arttıran bölmeli tel havuz sepetler, toplu satış alanlarında en çok tercih edilen sektörel ekipmanların başında gelmektedir.

Market Reyonlarında Promosyon veya Kombin Ürünlerin TeÅŸhiri için

TeÅŸhir Promosyon Havuzu

TeÅŸhir havuz sepetleri, gıda perakendesi müÅŸterisinin ihtiyacı olan ürünleri doÄŸru zamanda doÄŸru konumda sunulması amaçlı kullanılmalıdır. 3 yada 4 kademeli (yükseklik ayarlı) teÅŸhir promosyon havuzu olarak da bilinen ve ürün gruplarına göre dilenirse seperatörler aracılığı ile gruplama yaparak satışlarınızı artırmak için son derece kritik ürün sunumu üniteleridir.

Koridor aralarında raf aralarında kalacak boÅŸluklara dikkat edilerek veya açık alanda birden fazla market ürün teÅŸhir sepeti yerleÅŸtirilmesi sayesinde elde edilen ürün çeÅŸitliliÄŸi sunumu en kısa sürede maÄŸazalarda satışları arttıracaktır. Özellikle yeni müÅŸteriler için satışı sunumunu pratikleÅŸtirirken satışlarınızı artırmada faydalı olan teÅŸhir tel sepet üniteleri; tekerlekli ve çoklu katlı ekipmanlar olabilir. Dolayısı ile ürün promosyon havuzu içerisinde teÅŸhir çeÅŸidinde artış gerçekleÅŸir. 

Örnek olarak kuruyemiÅŸ teÅŸhir sepeti içerisinde bir çok farklı hububat ve bakliyat ürünlerine de yer verilebilir. FMCG ürün satışları için de en dayanıklı promosyon teÅŸhir sepeti olarak dikkat çeken havuzlu  tel sepetler, indirimli ürünlerin kolayca görülmesini saÄŸlamanın yanı sıra, satış arttırma yöntemlerine baÄŸlı bir ÅŸekilde görsel yerleÅŸtirme ve kategorizasyon sunumu geliÅŸtirmeleri için uygun satış alanı saÄŸlar. 

Sizde, fiyat/fayda olarak yüksek performans veren en doÄŸru teÅŸhir sepeti ve market teÅŸhir sepeti fiyatları ve bölmeli teÅŸhir promosyon havuz sepetlerine metal teÅŸhir sepetleri kategorisinden ulaÅŸabilirsiniz.

Önerilen Ürün: Tekerlekli Aksiyon Sepet Takımı 4 Katlı
Önerilen Ürün: Profil Bacaklı Havuz
 

Oyuncak, Giyim ve Ayakkabı Satışları için Pratik Tel TeÅŸhir Sepetleri

Butik maÄŸazalarda ürünlerin dikkat çekici ve muntazam bir ÅŸekilde sunulmasına imkân veren ekipmanların bulunması; tekstil ürünleri satışının yapıldığı butikler için de oldukça önemlidir. 
Çok çeÅŸitli modelde fakat az beden aralığı bulunan maÄŸazalarda toplu tekstil ürünü satış havuzları aracılığı ile sergilenebilir. Ä°ki bölmeli metal teÅŸhir havuz sepeti içerisinde sunulan farklı modellerdeki ayakkabıları düzenli bir ÅŸekilde sergilemeyi saÄŸlar. 

Çift katlı teÅŸhir sepeti ise reyon kapasitenizi arttırarak, raflarınıza ve promosyon sepetlerine daha çabuk stoklama yapmanızı saÄŸlamakta ve teÅŸhir alanlarınızı verimlileÅŸtirmektedir. Market, süpermarket ve teknoloji maÄŸazalarında promosyon ya da fırsat ürünlerini dikkat çekici bir ÅŸekilde sergileyerek müÅŸteriye ulaÅŸtırmayı kolaylaÅŸtıran bu çift katlı havuzu siz de iÅŸletmenizde gönül rahatlığı ile uzun yıllar kullanabilirsiniz. 
 

Önerilen ürün: Promosyon Havuz TeÅŸhir Sepeti T1
Önerilen ürün: Promosyon Havuz TeÅŸhir Sepeti Çift Katlı T1

 

MüÅŸterinize SunabileceÄŸiniz En Verimli Reyon Ekipmanı 

Satış sunumun kalbinden gelir. MüÅŸterilerinize yarattığınız teÅŸhir ve promosyon ürün alanları, renkli etiketler, renk tasarımı ve ürün yerleÅŸtirme adetinizin uyumuna göre amacına ulaÅŸmaktadır. Ä°yi bir maÄŸaza deneyimi yaÅŸattığınız her bir müÅŸteriniz maÄŸazanızdan, yenilikler ve uygun fiyat ile karşılanma beklentisi ile ayrılmalıdır.

Aynı zamanda e ticaret aracılığı ile geliÅŸen çapraz satış tekniklerini maÄŸazadaki ürün çeÅŸitliliÄŸi ile uygulayabilirsiniz. Çift katlı teÅŸhir sepeti maÄŸaza içi ürün satış kombinasyonları uygulaması için elveriÅŸli bir ortam saÄŸlar. Örnek olarak gıda perakendesinde bir menü içerisinde yer alan ürünleri sergileyebileceÄŸiniz bir alan oluÅŸturabilirsiniz. 
 

Pratik ve Kompakt TeÅŸhir Ünitesi

Taşınabilir ve kademeli olarak çoklu ürün teÅŸhir için yüksek performans saÄŸlayan tekerlekli teÅŸhir promosyon sepeti ve katlı teÅŸhir sepeti müÅŸterinin ihtiyacını tek reyonda saÄŸlamak ve iyi bir deneyim ile müÅŸteri kazanmak için bire bir en doÄŸru maÄŸaza ekipmanıdır.
 

Önerilen ürün: Tekerlekli Kademeli Promosyon Havuz TeÅŸhir Sepeti T4

 

Biz de bu yazımızda, sektörünüze göre maÄŸazanız için tercih edebileceÄŸiniz bu teÅŸhir sepeti ve promosyon havuz ekipmanları arasından öne çıkanlara yer verdik.