İlham Verici Ofis Dekorasyonları

Birçok insanın hayatının önemli bir kısmını geçirdiği ofislerde üretkenliğe ve verimliliğe katkı sağlayan en önemli etkenlerden bir tanesi dekorasyondur. Sade, renkli, modern ya da klasik, belli bir konsepte göre kendi içinde uyumlu şekilde dekore edilmiş kullanışlı bir ofis; çalışanların işlerini kolaylaştırıp motivasyonlarını olumlu etkilerken, müşteri ve ziyaretçilerde de işletme imajına dair olumlu izlenimler bırakacaktır. Dolayısıyla yeni bir ofise taşınırken ya da mevcut ofis yenileneceği zaman, dekorasyon estetik bir görünüme sahip kullanışlı bir çalışma ortamı yaratmaya yönelik olmalıdır. Bu yazıda sizler için derlediğimiz ofis tasarımları, bu kurala güzel birer örnek olarak gösterilebilir.

Ä°ÅŸte sizlere kendi ofisleriniz için ilham verecek birbirinden şık 3 ofis tasarımı…

1- Modern, Renkli, Minimal Bir Ofis

Zarif çizgileri ile öne çıkan modern ofis mobilyalarının tercih edildiÄŸi, gereksiz eÅŸya kullanımından kaçınılan minimal ofisler, iç açıcı bir çalışma ortamı oluÅŸmasına imkân tanımaktadır. “Daha az, daha çoktur!” felsefesini benimseyen, az sayıda eÅŸya ve zıt fakat uyumlu renkler ile canlı ve estetik bir görünüme kavuÅŸan bu tip modern dekorasyonlar, özellikle de yönetici ofisleri ya da tasarım gibi iÅŸler ile uÄŸraÅŸan iÅŸletmeler için son derece uygundur.

2- Dekoratif Ögeler ile ZenginleÅŸtirilmiÅŸ Samimi Bir Çalışma Ortamı

Çalışanlara ferah ve geniÅŸ bir çalışma ortamı saÄŸlayan bu konsept, doÄŸru dekoratif aksesuar seçimi ile de adeta bir evi andıran samimi bir ambiyans sunuyor. Siz de biblo, çerçeve, saksı gibi dekoratif aksesuarlar ile ofisinizi hem çalışanlarınız, hem de müÅŸteri ve ziyaretçileriniz için daha sıcak, canlı bir hale getirebilirsiniz. Tabii dikkat etmenizde fayda var; dekoratif parçaların gereÄŸinden fazla kullanımı da iç mekânları -özellikle de ofis gibi düzenli olması gereken yerleri- kalabalıklaÅŸtırıp boÄŸucu hale getirebilir.

3- Fonksiyonel Parçalar ile Minimum Alan Kullanımı

Çalışanların birbirleri ile yakın ve her an etkileÅŸim içerisinde olabileceÄŸi ofis takımları, hem alandan kar edilmesine hem de daha verimli ve dinamik bir çalışma ortamı oluÅŸmasına olanak tanımaktadır. Her çalışanın kendi özel alanına sahip olduÄŸu takımlar, aynı anda bireysel ve ekip çalışmasına olanak saÄŸlayan ürünler olarak ön plana çıkmaktadır. Ofis dekorasyonunuzda bu tarz ekipmanları tercih ederek, siz de elinizde kalacak alanı ofise daha estetik bir görünüm kazandırmak için kullanabilirsiniz.