Raf Sistemleri ile KullanabileceÄŸiniz Aksesuarlar

Hipermarket, süpermarket, yapı market gibi perakende satış yapan iÅŸletmelerin en önemli ekipmanları arasında yer alan raf sistemleri ile kullanılmak üzere tasarlanmış belli baÅŸlı aksesuarları tercih ederek maÄŸaza içerisinde ürün teÅŸhirini hiç olmadığı kadar pratik ve etkili hale getirmek mümkün. Bu yazımızda, kullanışlı aksesuarlar arasından öne çıkanları sizler için derledik.

Ä°ÅŸte, Eurometall kataloÄŸundan ürün önerileri ile maÄŸazanızda daha etkili ürün teÅŸhiri için deÄŸerlendirebileceÄŸiniz raf yönetim sistemleri:

Ayarlı Bölücüler

Raf sistemlerinde düzen saÄŸlamak adına tercih edilen ayarlı bölücüler, raf üzerinde istenen geniÅŸliÄŸe sahip alanlar oluÅŸturarak ürünlerin birbiri ile karışmadan kolayca dizilebilmesini/incelenebilmesini saÄŸlamak adına tasarlanmış kullanışlı aksesuarlardır. Hem müÅŸterilerin hem de çalışanların iÅŸini kolaylaÅŸtıracak ürünler arasında yer alan ayarlı bölücüler özellikle de süpermarket, hipermarket gibi iÅŸletmeler için olmazsa olmaz aksesuarlardır.

Önerilen Ürün: Frontline Ayarlı Bölücü

Ä°ndirim Etiketleri

MüÅŸterilerin dikkatini indirimli ürünlere çekmek için tercih edilebilecek olan indirim etiketleri, raflara monte edilebilen modelleri ile maÄŸaza çalışanlarına son derece pratik bir kullanım sunmaktadır. Renkleri ve üzerlerinde yer alan yazılar ile müÅŸterilerin dikkatini kolayca çekme konusunda etkili olan bu ekipmanlar, perakende satış yapan ve belli baÅŸlı ürünleri dönemsel olarak indirime sokan hemen her türlü maÄŸazada tercih edilebilir.

Önerilen Ürün: Ä°ndirim Etiketi-Fırsat 10’lu Paket

Ürün Ä°ticiler

Ürün iticiler, raflarda düzenli bir görünüm ve kullanım kolaylığı için tercih edilebilecek, son derece pratik ve etkili aksesuarlar olarak ön plana çıkmaktadır. Ürün dizim stoperi olarak da bilinen, rafta ne kadar ürün kalmış olursa olsun teÅŸhirde her zaman şık bir görünüm sunan bu aksesuarlar, iÅŸlevsel yapıları ile hem müÅŸterilere hem de maÄŸaza çalışanlarına kolaylık saÄŸlamaktadır.

Önerilen Ürün: Universal Ürün Ä°tici Ön Setsiz

Birbirinden kaliteli ve kullanışlı raf yönetim sistemlerini ve çok daha fazlasını bulabileceÄŸiniz online maÄŸazamıza göz atarak siz de iÅŸletmenizde yer alan raflar için en uygun aksesuarlara kolayca ulaÅŸabilir, Eurometall kalitesiyle alışveriÅŸ yapmanın ayrıcalıklarını yaÅŸayabilirsiniz.