Şarküterilerin Vazgeçilmez Ekipmanları

Tüm iÅŸletmelerin kullandıkları ekipmanlardan hijyenik sunum, kullanım kolaylığı, düzen, iÅŸlevsellik gibi ortak beklentileri vardır. Söz konusu çoÄŸunlukla açık gıdaların sunulduÄŸu ÅŸarküteriler olduÄŸunda, ürünleri hijyenik bir ortamda sunma ihtiyacı daha fazla öne çıkmakta; ekipmanlar düzenli bir görünüm ve kullanışlı bir yapıya sahip olduÄŸunda da ÅŸarküteriler için ideali oluÅŸturmaktadır. Bu yazımızda öne çıkan bu gereksinimleri karşılayarak efektif bir ürün sunumu saÄŸlayan ÅŸarküteri ekipmanlarını sizler için sıraladık. Gelin beraber daha yakından inceleyelim!

Gıda Sunum Tepsileri

Açık gıda satışının yapıldığı ÅŸarküterilerde en önemli unsurlardan biri yiyeceklerin muhafaza edildiÄŸi alanların temizliÄŸidir. Kolaylıkla yıkanabilen özellikleri, tat ve koku bırakmayan yapılarıyla müÅŸterileri için hijyenik bir sunum gerçekleÅŸtirmek isteyen iÅŸletmelerin beklentilerini karşılayan gıda sunum tepsileri, şık görünümleriyle de efektif bir teÅŸhir yaratırlar. Tekli ya da Ä°ki ve daha fazla parçadan oluÅŸan çeÅŸitleriyle set halinde de kullanılabilen gıda sunum tepsileri, farklı kategorilere ait açık gıdaların tadımı veya muhafazası için ÅŸarküterilerin reyonlarında konumlandırılabilecek ideal ekipmanlardandır.  

 

Önerilen Ürün: Pricoplex Gıda Sunum Tepsisi 5x21x28 cm

Teşhir Bidonları

Et ve süt ürünlerinin yanı sıra gıdaların vazgeçilmez tatlandırıcıları olan baharatların da satışının yapıldığı ÅŸarküterilerde pratik kullanımlarıyla çalışanlara zaman kazandıran teÅŸhir bidonları, iÅŸletmenizde düzenli bir görünüm yaratmak için de faydalanabileceÄŸiniz ekipmanlar arasındadır. Stant, reyon ve benzeri pek çok yere yerleÅŸtirmeye imkân tanıyan tasarımları ile kullanım kolaylığı yaratan teÅŸhir bidonlarını siz de dağılmaya eÄŸilimli baharat gibi ürünleri güvenli bir ÅŸekilde depolamak amacıyla iÅŸletmelerinizde tercih edebilirsiniz.

 

Önerilen Ürün: Eurobox Bakliyat ve Baharat Bidonu 20-25 kg. 35x40 cm

Pleksi Teşhir Kutuları

Sıvı gıdaların etkili teÅŸhiri ve pratik sunumu için ÅŸarküterilerde kullanılabilecek ekipmanlardan biri de pleksi teÅŸhir kutularıdır. Ürünlerinizi hijyenik bir ortamda saklamanıza fırsat veren ve ÅŸeffaf yapılarıyla maksimum ürün görünürlüÄŸü yaratan bu kutular; dışarıdan gelebilecek toz, kir, nem gibi etkenlere karşı da koruma saÄŸlayan çok yönlü ekipmanlardır. Tasarımlarında bulunan dökülme hızı ayarlanabilir musluk sistemleri sayesinde reçel, bal, pekmez ve benzeri akışkan kıvama sahip ürünleri paketlere güvenle doldurmayı kolaylaÅŸtıran pleksi teÅŸhir kutuları tercih ederek siz de müÅŸterilerinize kısa sürede hizmet verebilirsiniz. 

 

Önerilen Ürün: Eurobox Pleksi Kutu 27x22x26 cm

Aksiyon Sepetleri

MüÅŸterilerin alışveriÅŸlerini kolaylaÅŸtırmanın yollarından biri benzer ürünleri bir arada düzenli bir ÅŸekilde sunmaktır. Birden fazla katlı seçenekleriyle aksiyon sepetleri, satışa sunduÄŸunuz ürünleri kategorilere ayırarak belli bir düzen içinde teÅŸhir etmenize imkân tanıyan ekipmanlar olarak iÅŸletmelerin müÅŸterilerine alışveriÅŸ kolaylığı saÄŸlamalarına yardımcı olur. Åžarküterilerde paketler halinde satılan et ve süt ürünlerinin yanı sıra içeceklerin de muhafaza edilebileceÄŸi aksiyon sepetleri, tekerlek sistemleri ile ürünleri bir yerden bir yere taşıma ihtiyacınıza da iÅŸlevsel çözümler sunar. 

 

Önerilen Ürün: Promosyon Havuz TeÅŸhir Sepeti T1 85x40x60 cm